Pelikasvattajan käsikirjat

Pelikasvattajan käsikirjat ovat kattavia tietopaketteja pelaajien kasvattajille. Kirjat on kirjoitettu kymmenien pelikasvatuksen ammattilaisten yhteistyönä ja ne ovat Suomen ladatuimia e-kirjoja.

Tarvitsetko kattavasti perustietoa pelaamisesta, siihen liittyvistä ilmiöistä ja kasvatuksellisista kysymyksistä?

Pelikasvattajan käsikirjat on tarkoitettu avuksi kaikenlaisille pelikasvattajille. Niiden kohderyhmänä ovat niin vanhemmat, koulut, kirjastot, nuorisotyöntekijät kuin muutkin tahot, jotka kohtaavat lapsia, nuoria ja aikuisia, jotka pelaavat.

Vuonna 2013 kirjoitettu Pelikasvattajan käsikirja on kirjoitettu pelaajien, pelintekijöiden, pelikasvattajien, tutkijoiden ja pelihaittojen ehkäisemistyötä tekevien ihmisten yhteistyönä, pyrkien mahdollisimman neutraaliin, asialliseen ja opastavaan lopputulokseen.

Pelikasvattajan käsikirjan kattavammassa jatko-osassa vuodelta 2019, kymmenet pelitutkimuksen, pelikasvatuksen ja pelialan asiantuntijat kertovat omista lähtökohdistaan siitä, millaisia tärkeitä kysymyksiä pelaamiseen liittyy. Jatko-osa on kirjoitettu artikkelimuodossa ja voit lukea siitä juuri sinua kiinnostavan artikkelin.

Pelikasvattajan käsikirja (2013)

Lataa tiedosto

Pelikasvattajan käsikirja 2 (2019)

Lataa tiedosto