2 results - showing 1 - 2
Saamen kielet ja kulttuurit tutuksi mediakasvatuksen menetelmin

0.0 (0)
Tehtävä M Mediataitokoulu January 29, 2018 2162   0   1   0   0

Tehtävä

Oma tuottaminen ja käyttötaidot
Avainsanat
  • Kieli
  • Pelit
  • Saame
  • Kielikasvatus
  • Kulttuurikasvatus
Lataa aineisto
Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tuottama pedagoginen aineisto Saamen kielen ja kulttuurin tukemiseksi mediakasvatuksellisin menetelmin. Materiaalin ovat suunnitelleet, testanneet ja tuottaneet saamelaisen lastentarhanopettajakoulutuksen opiskelijat. Kyseessä on opetus- ja kulttuuriministeriön tukema saamen kielen, kulttuurin ja perinteisen tiedon huomioiva lisäkoulutus, jossa ovat mukana koltan-, inarin- ja pohjoissaamen kielet...
lehtiretket.jpg

0.0 (0)
Tehtävä M Mediataitokoulu September 29, 2015 1929   0   1   0   0

Tehtävä

• Oma tuottaminen ja käyttötaidot
  • Tiedonhaku, tulkinta ja kriittisyys
  • Viestintä ja vuorovaikutus
Avainsanat
  • Mainonta
  • Mediataidot
  • Sarjakuva
  • Ympäristö
  • Tunteet
  • Kieli
  • Itseilmaisu
  • Median välittämät mies- ja naiskuvat
  • Kuvakerronta
  • Mediakriittinen ajattelu
  • Vuorovaikutustaidot
  • Medialukutaidot
Lataa aineisto
Aikakausmedian Omppu -oravan ja Jätski- jäniksen Lehtiretket on varhaiskasvattajille suunnattu materiaali, joka johdattaa päiväkoti-ikäiset lapset kymmenelle erilaiselle lehtiretkelle. Lehtiretket ovat lyhyitä teemoitettuja mediakasvatustuokioita varhaiskasvatukseen. Jokainen lehtiretki sisältää lapsen ja aikuisen välistä keskustelua, konkreettisen aikakausilehtitehtävän sekä leikki-idean aiheen jatkokäsittelyä varten.
2 results - showing 1 - 2

Kirjautuminen