No Longer a Luxury: Digital Literacy Can't Wait

The article offers the authors' insight on the integration of technology in the curriculum and how English teachers can teach in-depth digital literacy skills. The authors say that teachers should use a process-oriented approach in teaching digital literacies to students using digital tools like Google Apps, liquid-crystal display (LCD) projectors, and Internet. They note that teachers must advocate for digital literacy and reconceptualize their teaching practices for a digital age.